ALEGE  SOLUȚIA  INTELIGENTĂ – EXTERNALIZAREA  SERVICIILOR  IT

BUCURĂ-TE  DE  PROPRIUL DEPARTAMENT  IT  LA  COSTUL  UNUI  ANGAJAT  PART-TIME

PREZENTARE  GENERALĂ

În zilele noastre, tehnologia este o parte integrantă din orice domeniu de activitate, indiferent că vorbim despre afaceri, cultură sau servicii sociale. Drept urmare, o infrastructură IT sigură, eficientă și scalabilă este un element indispensabil pentru orice companie.

Suntem conștienți că implementarea și mentenanța unei astfel de infrastructuri necesită atât resurse materiale semnificative, cât și personal specializat și dedicat exclusiv acestor operațiuni. Pentru companiile mici și mijlocii, înființarea unui departament IT propriu este o alegere deficitară, în principal datorită costurilor foarte ridicate.

De aceea, singura soluție viabilă pentru această problemă este externalizarea serviciilor IT către o firmă specializată, care are toate resursele necesare și o experiență vastă în domeniu.

BENEFICII

Externalizarea serviciilor IT este o practică uzuală pentru majoritatea companiilor din întreaga lume. Față de înființarea unui departament IT propriu, externalizarea are un avantaj major: reducerea substanțială a costurilor. Firmele plătesc doar pentru serviciile de care beneficiază, fără a mai fi nevoite să contribuie cu impozitele și costurile aferente personalului specializat.

În plus, companiile ce oferă acest tip de servicii dispun de specialiști cu o experiență  bogată în domeniu, care pot rezolva rapid și eficient orice fel de problemă. Astfel, veți beneficia de asistență pentru achiziționarea celor mai moderne echipamente și vă veți bucura de garanția securității pentru infrastructura și datele care aparțin companiei și colaboratorilor dumneavoastră.

DE  CE  SĂ  ALEGEȚI  UPTRUST?

În primul rând, Uptrust vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul infrastructurii IT. Ne vom ocupa de toate operațiunile necesare, de la instalarea și configurarea echipamentului, până la serviciile de mentenanță și monitorizare. Mai mult, veți economisi timp și vă veți putea concentra asupra lucrurilor importante pentru compania pe care o administrați.

 • Costuri Reduse

  Externalizând Serviciile IT către compania noastră, veți cheltui cu până la 90% mai puțin față de crearea propriului departament IT. Astfel, veți putea redirecționa acești bani către activități și servicii relevante pentru afacerea dumneavoastră.

 • Suport Tehnic 24/7

  Indiferent de problemele cu care vă confruntați, echipa noastră este disponibilă la orice oră pentru ca afacerea dumneavoastră să funcționeze la parametri optimi.

 • Intervenție Rapidă

  În cazul unor situații de forță majoră, specialiștii noștri se vor deplasa la sediul companiei dumneavoastră pentru a soluționa problemele în cel mai scurt timp. (*Disclaimer: intervenția rapidă este disponibilă doar companiilor din municipiul Cluj-Napoca).

 • Securitatea Datelor

  În orice afacere, confidențialitatea și securitatea datelor este un factor crucial pentru desfășurarea activităților cotidiene. Experții noștri vor avea grijă ca informațiile dumneavoastră să rămână în siguranță, chiar și în cazul unor atacuri cibernetice.

 • Backup și Devirusare

  Compromiterea datelor poate fi deosebit de costisitoare pentru orice companie. De aceea, vă oferim servicii de backup și de recuperare de date. Astfel, în cazul oricărui incident care s-ar putea petrece în cadrul firmei, noi asigurăm integritatea datelor dumneavoastră.

 • Performanțe Crescute

  Dorim ca dumneavoastră să aveți mai mult timp și energie pentru a vă ocupa de productivitatea și performanța angajaților. De aceea, ne asumăm responsabilitatea de a ne ocupa de orice problemă IT care poate interveni în cadrul companiei.

 • Fiabilitate și scalabilitate

  Specialiștii UpTrust au o vastă experiență în crearea unor infrastructuri IT sigure și fiabile. Totodată, echipamentele moderne pe care le folosim vă vor permite creșterea numărului de stații de lucru și/sau de servere la costuri minime.

 • Transparența Costurilor

  UpTrust vă asigură un program de tarifare concis și transparent. Astfel, veți ști în orice moment cât ați cheltuit pentru administrarea și dezvoltarea sistemului informatic.

 • Reducerea Întreruperilor

  Noi ne vom ocupa de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor de rețea. Vom rula teste și vom realiza rapoarte periodice, reducând astfel întreruperile cauzate de problemele tehnice.

 • Revizie Lunară

  În fiecare lună veți primi un raport detaliat cu întreaga activitate demarată de angajații noștri.

FOLOSIM CELE MAI NOI TEHNOLOGII

 • Team Viewer - Cea mai populară aplicație pentru suport de la distanță va fi folosită pentru supravegherea infrastructurii și pentru intervențiile regulate.

  Cisco - Folosim echipamentele de ultimă generație și tehnologiile moderne produse de Cisco, unul dintre liderii mondiali din domeniu.

  HP - Routere, firewall-uri, servere și alte sisteme indispensabile pentru buna funcționare a unei infrastructuri IT moderne

PROCESUL

 1. Meeting Preliminar

  După ce ne veți contacta, vom stabili o întâlnire preliminară unde vom discuta primele detalii legate de proiect.

 2. Analiza

  Odată puse la punct detaliile, vom începe o analiză pentru a clarifica necesitățile dumneavoastră.

 3. Raport Preliminar

  În urma analizei, vă vom prezenta un raport cu recomandările noastre în legătură cu echipamentele de care veți avea nevoie.

 1. Implementarea

  În această etapă vom instala toate echipamentele și vom configura întreaga infrastructură. Totodată, vom remedia problemele hardware și software, vom securiza elementele rețelei și vom instala un sistem performant de backup.

*Companiile care au mai mult de 15 stații de lucru vor primi un fișier ce va ilustra arhitectura infrastructurii.

 1. Mentenanță și asistență tehnică

  Vom realiza operațiuni regulate de mentenanță pentru a identifica și preîntâmpina eventualele probleme. Totodată, veți beneficia de asistență tehnică la orice oră, cu intervenții la sediul firmei în cazurile urgente.